えびまよ、大盛りの海老焼きそばのチャレンジメニューに初挑戦する

大盛りの焼きそば 食べ物・飲み物・料理・レシピ

 フードファイターでYoutuberのえびまよこと海老原まよい(えびはら まよい)さん(28歳)が、東京都中野区中野(とうきょうと なかのく なかの)にあるお好み焼き店『中野かるた』に於いて、海老焼きそばを、制限時間35分で総重量約4.5㎏のチャレンジメニューに挑戦する様子です。
 今回、えびまよさんは、ソース焼きそばの中細のモチモチ麺にオリジナルマヨネーズを掛けながら、塩ダレの海老を箸休めにして、美味しそうに綺麗に食べます。
Japanese to English translation by Google
Mayoi Ebihara (28 years old), a food fighter and Youtuber, eats shrimp at Nakano Karuta, an okonomiyaki restaurant in Nakano, Nakano-ku, Tokyo. This is a challenge menu of yakisoba with a total weight of about 4.5 kg in a time limit of 35 minutes.
This time, Ebimayo eats the medium-thin chewy noodles of sauce yakisoba with original mayonnaise and the salted shrimp with chopsticks, making it look delicious and beautiful.

[YouTube] 【大食い】制限時間35分!激熱海老マヨ焼きそばのチャレンジメニューに初挑戦…

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