えびまよ、『なか卯 』で退店時間までに1万円分を食べ切れるかに挑戦

親子丼 食べ物・飲み物・料理・レシピ

 フードファイターでYoutuberのえびまよこと海老原まよいさん(28歳)が、東京都新宿区にある外食チェーンストアの『なか卯 西新宿店』(なかう にししんじゅくてん)で、退店時間(約50分間)までに1万円分のメニューを食べ切れるかに挑戦する様子です。
 チャレンジしたメニューは、親子丼(並)450円(税込)、カツ丼(並)590円(税込)、明太クリームうどん(並)590円(税込)、鶏唐丼(豪快盛)940円(税込)、とりたまねぎラー親子丼(並)670円(税込)、まぐろのたたき丼(並)690円(税込)、チーズ親子丼(並)590円(税込)、和風カツカレー(並)690円(税込)、炭火焼き親子丼(並)590円(税込)、牛肉ぶっかけ釜玉うどん(並)630円(税込)、牛とじ丼(並)600円(税込)です。
 尚、『なか卯 』は、卵が高騰している中で、4月6日(木)から、親子丼の並盛が490円から450円(税込)に値下げしています。
Translated from Japanese by Google
Food Fighter and Youtuber Ebimayoko and Ebihara Mayoi (28 years old) are a restaurant chain store “Nakau Nishishinjukuten” in Shinjuku-ku, Tokyo. 50 minutes), it seems that they are trying to eat up the 10,000 yen menu.
The challenged menus are Oyakodon (regular) 450 yen (tax included), Katsudon (regular) 590 yen (tax included), Mentai Cream Udon (regular) 590 yen (tax included), Chicken Karadon (great assortment) 940 yen (tax included). ), chicken onion oyakodon (regular) 670 yen (tax included), tuna tataki bowl (regular) 690 yen (tax included), cheese oyakodon (regular) 590 yen (tax included), Japanese cutlet curry (regular) 690 yen (regular) Tax included), charcoal-grilled oyakodon (regular) 590 yen (tax included), beef bukkake Kamatama udon (regular) 630 yen (tax included), beef and rice bowl (regular) 600 yen (tax included).
In addition, at “Nakau”, the price of the oyakodon on average has been reduced from 490 yen to 450 yen (including tax) from April 6 (Thursday), while the price of eggs is soaring.

[YouTube] 【大食い】なか卯で退店時間までに1万円食べ切れるかチャレンジ【海老原まよい】

タイトルとURLをコピーしました