フードファイターでYoutuberのえびまよこと海老原まよいさん(28歳)が、東京都中野区にある中華料理『大盛軒』(おおもりけん)で、自家製餃子(10個)、鉄板麺の全部大盛り(ライス大盛り、鉄板焼き大盛り、半ラーメン大盛りのセット)、焼肉定食、担々麺、鉄板麺(ライス、鉄板焼き、半ラーメンのセット)、ウインナー(6本)を、時間制限無しで完食する様子です。
えびまよさんは、食べている途中で、この店のメニューに書いてある美味しい鉄板麺の食べ方に気が付き、最後に追加で注文した鉄板麺は、正しい食べ方で美味しく食べます。
今回も、見ているだけでお中が一杯になる量です。
Translated from Japanese by Google
Food fighter and Youtuber Mayo Ebihara (28 years old) served a large serving of homemade gyoza (10 pieces) and teppan noodles at the Chinese restaurant “Omoriken” in Nakano-ku, Tokyo. (Large rice, large teppanyaki, large half ramen set), yakiniku set meal, dandan noodles, teppanyaki noodles (rice, teppanyaki, half ramen set), sausages (6 pieces), complete without time limit. .
While eating, Mayo Ebima noticed how to eat delicious teppan noodles written on the menu of this restaurant, and at the end, she ordered additional teppan noodles in the correct way to eat them deliciously.
“This time too, it’s the amount that will fill you up just by looking at it.”
[YouTube] 【大食い】超有名!鉄板麺定食おかわりして色々食べました【海老原まよい】