菓子工房シュクルリ(@Sucreries_info)さんが作った、青リンゴのムース『野ざらし』の光景です。
斬新なアイデアで、青リンゴの爽やかな香りと酸味をほのかに感じる味と想像しますが、ネーミングは独特です。
尚、大阪府大阪市西淀川区にあるパティスリー『菓子工房シュクルリ』は、ミントチョコレートで全国的に知られています。
Translated from Japanese by Google
It is a scene of the green apple mousse “Nozarashi” made by Confectionery Studio Shukuri (@Sucreries_info).
It is a novel idea, and I imagine that it has a refreshing aroma and acidity of green apples, but the naming is unique.
The patisserie “Kashikobo Shukururi” in Nishiyodogawa Ward, Osaka City, Osaka Prefecture is known nationwide for its mint chocolate.
そろそろお盆のケーキも用意していかなきゃね!
— 菓子工房シュクルリ (@Sucreries_info) July 13, 2022
去年何故かバズった卒塔婆とドクロ を乗せた青リンゴのムース〝野ざらし〟 pic.twitter.com/Mke8bFByAb
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