ラスベガスの暑さの中で、ミニクーパーのエンジンでステーキを焼く

骨付き肉 食べ物・飲み物・料理・レシピ

 Getti(@gettishow)さんが、気温40度超えのアメリカのネバダ州のモハーベ砂漠にあるラスベガス(Las Vegas)で、猛暑とミニクーパーのエンジン熱を利用して、Tボーンステーキを焼く様子です。
 猛暑のせいか、終始ハイテンションな彼女です。38分間、近くのショッピングモールまで走ると、Tボーンステーキはしっかりと焼き上がり美味しそうです。
Translated from Japanese by Google
Getti (@gettishow) is baking a T-bone steak in Las Vegas, in the Mojave Desert, Nevada, USA, where the temperature exceeds 40 degrees Celsius, using the heat of the heat and the engine heat of the mini cooper.
She is a high-tension girlfriend from beginning to end, probably because of the intense heat. She runs for 38 minutes to a nearby shopping center and the T-bone steak looks good and delicious.

[Twitter] Cooked a steak on my Mini Cooper engine in the Las Vegas heat 🥩🚘

タイトルとURLをコピーしました