見た目のインパクトがある斬新な『串わらびもち』

わらび餅 食べ物・飲み物・料理・レシピ

 まがみぐりこ(@magami_tobazu)さんが購入した、山崎製パン(株)が製造・販売する季節限定で新発売される『串わらびもち』(黒蜜きなこ別添)の光景です。
 安価なわらび餅は、わらび餅同士がくっついて食べにくいという難点があります。それを串団子にして解決した斬新な商品です。でも、黒蜜ときな粉を掛けて食べる時、わらび餅にちゃんと絡むか心配です。もしかしたら、串から外して食べるかもしれません。今後の商品開発にも期待します。
Translated from Japanese by Google
It is a scene of “Kushiwarabimochi” (attached to Kuromitsu Kinako), which was purchased by Magami Guriko (@magami_tobazu) and is newly released seasonally by Yamazaki Baking Co., Ltd.
Inexpensive warabi mochi has the disadvantage that it is difficult to eat because the warabi mochi stick to each other. It is a novel product that solves it by making skewer dumplings. However, when I eat it with black honey and soybean flour, I’m worried that it will get entangled in the warabi mochi. Maybe I’ll take it off the skewers and eat it. I look forward to future product development.

[Twitter] 串わらび餅、考えたことなかった賢い…👀

タイトルとURLをコピーしました